3 Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 7 Thí điểm Phòng GD-ĐT Thái Thụy, Thái Bình có đáp án

0

3 Đề  thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 7 chương trình mới/ thí điểm phòng GD – ĐT Thái Thụy, Thái Bình có đáp án nằm trong bộ Đề thi học kì 2 lớp 7 môn Tiếng Anh mới nhất do Tìm Đáp Án sưu tầm và đăng tải. Đề thi cuối năm lớp 7 môn Tiếng Anh gồm nhiều dạng bài tập Tiếng Anh khác nhau giúp học sinh lớp 7 rèn luyện kỹ năng làm bài thi hiệu quả.

Lưu ý: Đây là đề thi cũ của những năm trước, để xem đề mới nhất của năm nay, mời các bạn tham khảo các tài liệu sau:

I. Đề thi tiếng Anh lớp 7 học kì 2 – Đề số 1

SECTION A: LISTENING. (3 marks) ( There are 2 parts: I và II. You will listen each twice)

A-I. Listen to the following passage and fill in each blank with NO MORE THAN TWO WORDS. You will listen twice. (2 marks)

Among all the Vietnamese (1)_______that came to the attention of foreigner visitors, nothing else is (2) _______ popular than Pho. Pho is considered as the (3)_____dish of Vietnam. Pho is the perfect comfort food -warm, hearty and deliciously refreshing. In Vietnam it’s a very common (4)______for all people. It’s street food, too. It was born at the beginning of the twentieth (5) _______ in and around Hanoi, the capital of Vietnam. Some people say that long before Pho was popularized on the (6)_______of Hanoi, it was being prepared in Nam Dinh, a province located about (7)_______ miles from Hanoi. But it is not certain. We just know that Pho originated from the (8)_______ of Vietnam. There are 2 main (9)______of Pho: Pho of the North and Pho of the South.

Many people agree that Pho of the North has an intense and delicate flavor. This is completely (10) _____from Pho of the South.

A-II. Listen to the passage and decide whether the statements are true (T) or false (F). (1 mark)

1. Children can learn a lot of good things from mother.

2. A mother teaches her children to be obedient, friendly and helpful to others.

3. She doesn’t help her mother prepare breakfast.

4. The writer has helped her mother do the housework since her early age

5. She goes to the supermarket with her mother on Sundays.

SECTION B : GRAMMAR AND LEXICO ( 10,6 marks)

B- I. Find the word which has a different sound in the part underlined. (1,6 marks)

  1. A. future B. hurry C. duty D. computer
  2. A. interest B. selection C. resident D. injection
  3. A. mistakesB. includesC. communicates D. develops
  4. A. concert B. ocean C. musician D. official
  5. A. champagne B. parachute C. machine D. cheer
  6. A. washedB. dancedC. needed D. matched
  7. A. combine B. vocabulary C. doubtful D. boring
  8. A. treasureB. measureC. pleasure D. ensure

B-II. Find the word which has a different stress pattern from the others. (0, 8 mark)

  1. A. manner B. tourist C. machine D. action
  2. A. attention B. holiday C. pollution D. effective
  3. A. different B. abundant C. convenient D. expensive
  4. A. prefer B. provide C. discuss D. listen

B-III. Choose the best answer A, B, C or D to complete the following sentences

1. I_________ such nine and enthusiastic volunteers before.

A. never meet B. never met C. have never met D. will never meet

2. So many young people nowadays are _________ computers and mobile phones. They use them a lot.

A. addicted to B. bored with C. worried about D. afraid of

3. _________ the film was gripping, Tom slept from beginning to end.

A. However B. Although C. Inspite of D. Despite

4. My friend has decided to use _________ electricity by using more solar energy instead.

A. less A. more C. much D. fewer

5. She looked at me _________ when I told her the good news.

A. happy B. happily C. happiness D. unhappy

6. The cinema changed completely at_________end of_________1920s.

A. an – the B. the – the C. a – the D. the – a 7. Community service is the work we do for the_________of the community.

A. benefits B. forces C. problems D. events

8. It is going to rain any minutes now. The children in the rain.

A. is caught B. are caught C. is being caught D. will be caught

9. He became_________when a journalist asked him questions about his private life.

A. embarrass B. embarrassed C. embarrassing D. Embarrassingly

10. Nuclear energy is _________, but it is dangerous.

A. renewable B. non-renewable C. fossil fuel D. natural resource

11. This time next week we_________round the Mediterranean.

A. will have sailed B. will sail C. will be sailing D. will be sailed

12. How many_________do you want?

A. orange juice B. bottle of orange juice C. jar of orange juice D. cartons of orange juice

B-IV. Mark the letter A,B,C or D on your answer sheet to indicate the most suitable response (0,4 mark)

13. Steven: “ Thank you for helping me, Jack. ” – Jack: “_________”

A. No worry B. T didn’t mean that C. Do you need help? D. My pleasure

14. Minh: “I won the first prize in the English speaking contest. – Vy: ” –“ __________ “

A. It’s nice of you B. Congratulations! C. Good luck! D. You’re welcome

B-V. Mark the letter A,B,C or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underline word(s) in each of the following questions (0,4 mark)

  1. “Home Alone” is a hilarious film – I couldn’t help laughingfrom beginning to the end.
  2. unable to laugh B. unable to help
  3. unable to stop laughing D. unable to stop helping
  4. As a government official, Benjamin Franklin often traveled abroad.
  5. widely B. secretly C. alone D. overseas

B-VI. Mark the letter A,B,C or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underline word(s) in each of the following questions (0,4 đ)

  1. Day of Dead is considered one weirdfestival.
  2. unusual B. uncommon C. strange D. popular

18.We should reduce the electricity we use to save money and natural resources.

  1. use B. earn C. waste D. keep

B-VII. Complete the sentences with the correct form of the verbs in the blanks: (1,0 mark)

  1. I (collect) _______________a lot of stamps from foreign countriesso far.
  2. Nam, together with his friends, hardly (get) ………………bad marks.
  3. Tomorrow at 8p.m James ____________ (watch) a film on Netflix.
  4. I think that driverless cars ____________ (use) widely in the next two decades
  5. I will send him the message as soon as he _________(return).

B-VIII. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicatethe underline part that needs correction in each of the following questions then correct it. (2,0 marks)

  1. The driver(A) of the(B) car was serious (C) injured (D) in the accident.
  2. 250 kilometers(A) are(B) a long distance for (C) the boy to cycle (D).
  3. I like studying(A) history and(B) I find this (C) subject very interested (D).
  4. Their children(A) have never been given(B) new clothes (C) before, haven’t they (D)?
  5. To have a strong body(A) and stay healthily(B), you should exercise (C) regularly (D).
  6. There are(A) more opportunities(B) to find jobs (C) in Hong Kong as (D) in Bangkok.
  7. Do(A) you know(B) how getting (C) to the post office from here (D)?
  8. My father’s car(A) is the(B) same color like (C) my uncle’s car (D).
  9. The climate(A) in Vietnam isdifferent of (C) that in England (D).
  10. Many(A) people work(B) hardly (C)every day to (D) produce TV programmes.

B-IX. Complete the sentences with the correct form of the words in the blanks. (1,6 marks)

1. Drought has _____many countries in Africa after a long period of dry weather. (EFFECT)

2. Thomas Edison is one of the greatest_______________in history. (INVENT)

3. She has bought different kinds of ____________ instruments. (MUSIC)

4. The school is quite normal, but its ____________ are really beautiful. (SURROUND)

5. The film was___________ though they spent millions of dollars making it. (UNSUCCESS)

6. Wind will be used as an ____________friendly sources of energy. (ENVIRONMENTAL)

7. My big brother rode his bike ____________and had an accident. (CARE).

8. Vesak Day is a ___________festival for those who follow Buddhism. (REGION)

SECTION C. READING COMPREHENSION (2,8 marks)

C-I. Read and choose the correct answer for each of the following questions. Write your answer (A, B, C or D) on your answer sheet (1,2 marks )

Each country has many good people who take care of others. For example, some of students in the United States often spend many hours as volunteers in hospitals, orphanages or homes for the elderly. They read books to the people in these places, or they just visit them and play games with them or listen to their problems.

Other young volunteers go and work in the homes of people who are sick or old. They paint, clean up, or repair their houses, do the shopping. For boys who don’t have fathers, there is an organization called Big Brothers. College students and other men take these boys to basketball games or on fishing trips and help them to get to know things those boys usually learn from their fathers.

Each city has a number of clubs where boys and girls can go and play games. Some of these clubs show movies or hold short trips to the mountains, the beaches, museums, or other places of interest. Most of these clubs use a lot of students as volunteers because they are young enough to understand the problems of younger boys and girls.

Volunteers believe that some of the happiest people in the world are those who help to bring happiness to others.

1. What do volunteers usually do to help those who are sick or old in their homes ?

A. They do the shopping, and repair or clean up their house.

B. They tell them stories and sing dance for them.

C. They cool, sew, and wash their clothes. D. They take them to basketball games.

2. What do they help boys whose fathers do not live with them ?

A. To learn things about their fathers. B. To get to know thing about their fathers.

C. To get to know things that boys want from their fathers.

D. To learn things that boys usually learn from their fathers.

3. Which activities are NOT available for the students at the clubs ?

A. playing games B. learning photography C. going to interest places D. watching films

4. Why do they use many students as volunteers? – Because_____________.

A. they can understand the problems of younger boys and girls.

B. they have a lot of free time.

C. they know how to do the work.

D. they are good at playing games and learning new things.

5. What do volunteers believe ?

A. In order to make others happy, they have got to be unhappy.

B. The happiest people in the world are those who make themselves happy.

C. The happiest people in the world are those who are young and healthy.

D. Bringing happiness to others makes them the happiest people in the world

6. The word “they” in the third paragraph refer to ______________

A. clubs B. students C. boys D. girls.

C-II. Choose the best answer A, B, C or D to fill each blank in the passage. Write your answer (A, B, C or D) on your answer sheet (1,6 marks )

Easter is an important Christian festival and holiday. It is (1)______ to celebrate the resurrection of Jesus Christ. Easter is not a fixed holiday. Its (2)______ varies between 22nd March and 25th April. People celebrate Easter (3)______ the world.

In the UK, Easter is a public holiday. People (4)______ Easter chocolate eggs to their friends and family. There are also egg hunts for kids. In the US, Easter is a (5)______ holiday. People can go to church and have a special family meal. They also (6)______ egg-hunts and give gifts of coloured eggs. In Russia, Easter is one of the (7)______ important holidays. People celebrate it (8)______ an Easter breakfast or meal. They also create very beautiful Easter eggs.

1. A. opened B. made C. given D. held

2. A. date B. month C. event D. day

3. A. around B. in C. all D. through

4. A. have B. give C. receive D. eat

5. A. native B. local C. nation D. national

6. A. try B. do C. organise D. play

7. A. better B. more C. best D. most

8. A. in B. by C. for D. with

D-I. Reorder the given words/ phrases to make meaningful sentences. (0,8 mark)

1. did/ it/ How long/ to finish/ take/ you/ your homework ?/ – Two/ hours.

=>…………………………………………………………………………………………

2. help/ can/ improve/ their English pronunciation/ children/ Teaching robots/./

=>…………………………………………………………………………………………

3. taking showers/ can/ My neighbor/ because/ save water/ suggests/ they/./

=>…………………………………………………………………………………………

4. is/ protects/ the / a non – profit organisation/ environment/ Go Green/ that/./

=>…………………………………………………………………………………………

D-II. Using words/phrases given to make sentences. (0,8 mark)

  1. We/can/ solve/ traffic problem/ by/ encourage/people/use/ bicycles/ rather/ cars/ short trip/./

=>…………………………………………………………………………………………

  1. performance/she/give/last night/ marvelous/./

=>…………………………………………………………………………………………

  1. each/ my three/sister/ be / very different/the others/./

=>…………………………………………………………………………………………

  1. I / think / future / people / take up / more /outdoor activities/./

=>…………………………………………………………………………………………

D-III. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first sentence, using the word

given. Do not change the words given. (1 mark)

1. Does overpopulation cause a lot of social problems in this area ? (CAUSES)

=>…………………………………………………………………………………………

2. The garden party won’t take place if the weather doesn’t improve. (UNLESS)

=>…………………………………………………………………………………………

3. What was the price of the first class ticket ? (PAY)

=>…………………………………………………………………………………………

4. Travelling in the past had a lot of difficulties, but now it doesn’t. (USED)

=>…………………………………………………………………………………………

5. Although we live in the same street, we hardly ever see each other. (DESPITE)

=>…………………………………………………………………………………………

D-IV. Rewrite the sentences in such a way that they mean almost the same as those printed before them.

Use the words given at the beginning of the sentences. (1 mark)

1. This is the first time I’ve ever painted a mural over graffiti.

=> I have never ……………………………………………………………………………

2. Jack has played badminton for six months

=> The last time…………………………………………………………………..………

3. It took us three weeks to prepare for the festival.

=> We spent…………………………………………………………………………………….

4. Keeping the environment clean is very important.

=> It’s …………………………………………………………………….………………

5. They will widen the road to our village next year.

=> The road to our village ………………………………………………………….…

*Tải file để xem đáp án chi tiết*

II. Đề thi học kì 2 lớp 7 môn Tiếng Anh có đáp án năm 2022 – Đề số 2

A. LISTENING: Listen the conversation and choose the best answer A or B.

1. How is Nam’s television?

A. It’s too old.

B. It’s not working.

2. Does Trang have a television?

A. Yes. She has one.

B. No, she doesn’t.

3. How many hours does Trang watch TV every day?

A. She never watches TV.

B. About one hour.

4. What is Nam’s favorite TV program?

A. Music programs.

B. The news.

5. What program do both Nam and Trang like?

A. Music programs.

B. Game shows.

6. When will they go to the show “Who Wants To Be A Millionaire?”?

A. On Saturday night.

B. On Friday night

7. What time does the show “Who Wants To Be A Millionaire?” start?

A. At 7 o’clock

B. At 10 o’clock.

8. What time does Trang need to come back home?

A. At 10 o’clock.

B. At 11 o’clock.

B. LEXICO – GRAMMAR

Choose the best answer to complete the sentences.

1. He bought me some flowers____________ week.

A. this

B. last

C. next

D. a

2. It’s important ____________ tooth decay.

A. avoid

B. avoiding

C. to avoid

D. avoided

3. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others in each group.

A. iron

B. fill

C. drill

D. comic

4. He felt much ____________ today than yesterday.

A. well

B. good

C. better

D. best

5. The little boy shouldn’t ____________ coffee.

A. drank

B. drinks

C. drinked

D. drink

6. He cycled to school very____________ .

A. careless

B. careful

C. care

D. carefully

7. We are going to see a ____________ movie with our parents.

A. concert

B. detective

C. white

D. comfortable

8. Choose the underlined words or phrases (A, B, C or D) that are incorrect in standard English

Talking (A) to (B) friends are (C) very interesting (D)

9. My mother made____________ dresses for me when I was a child.

A. much

B. a lot

C. little

D. lots of

10. Mai never eat grapes and ____________ Lan.

A. so does

B. neither does

C. either does

D. too does

C. READING COMPREHENSION

I. Read the following passage and answer the questions.

Today fast food is very popular throughout the world. In the (1) ________ restaurant you can get different kinds of food cheaply (2) ________ quickly. You can even take it home. For example, you (3) ________ get hot dogs or beefburgers in paper bags and boxes. Max Duffs is the name of a (4) ________ fast food restaurant. Do you know that beefburgers in Mac Duffs in London tastes the (5) ________ as ones in Mac Duffs in Tokyo?

1. A. meat B. vegetables C. fruit D. fast food

2. A. or B. and C. but D. so

3. A. are B. were C. is D. can

4. A. famous B. quick C. slow D. display

5. A. difference B. same C. kind D. type

II. Read the passage carefully and choose the best answer.

My name is Ewa and I come from Warsaw in Poland. I have a lot of hobbies and interests. At school I play tennis and volleyball, and I sometimes go swimming with my friends. I enjoy traveling and meeting people. I want to go to the United States, especially Hollywood, because I’m very interested in movies, and I enjoy reading about famous movie stars. My favorite hobby is listening to pop music because I like dancing. My favorite singer is George Michael. I like him because he is really good – looking and he sings well.

1. What sports does Ewa play at school?

A. Tennis

B. Volleyball

C. swimming

D. Tennis and volleyball

2. Does she enjoy traveling and meeting people?

A. Yes, she doesn’t

B. No, she does

C. Yes, she does

D. No, she doesn’t

3. Why does she want to go to the USA? – Because she ____________.

A. is very interested in movies.

B. likes dancing

C. enjoy foreign travels

D. comes from Warsaw.

4. What is her favorite hobby?

A. listening to pop music

B. going swimming

C. watching

D. meeting people

5. How does George Michael sing? – He sings ____________.

A. interesting

B. good

C. well

D. famous

D. WRITING – DÀNH CHO TỪNG ĐỐI TƯỢNG HỌC SINH

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM – CHƯƠNG TRÌNH SGK CŨ

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.

1. They like to travel to Nha Trang on their vacation.

They enjoy_____________________________________________.

2. You should not watch TV too late.

You ought _____________________________________________.

3. Nam will visit his grandparents tonight.

Nam is ________________________________________________.

4. How much are these sweaters?

How much ____________________________________________?

5. Lan Anh learns very hard

Lan Anh is ____________________________________________.

II. Write a short paragraph (60-80 words) about your last summer holiday.

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 10 NĂM – CHƯƠNG TRÌNH THÍ ĐIỂM

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first.

1. We will use less electricity in the future.

Less electricity__________________________________________

2. The distance between Ho Chi Minh City and Vung Tau is about 130 km.

It’s___________________________________________________.

3. Nam will visit his grandparents tonight.

Nam is________________________________________________.

4. Ann likes wearing colorful clothes.

Ann is interested________________________________________.

5. Mr Hai didn’t go to work yesterday because of his sickness.

Because Mr Hai_________________________________________.

II. Write a short paragraph (60-80 words) about how to save energy at home.

ĐÁP ÁN

A. LISTENING: Listen the conversation and choose the best answer A or B. (2 điểm) (0,25 đ/ 1 câu đúng)

1. A 2. A 3. B 4. A 5.B 6 B 7 A 8A

B. LEXICO – GRAMMAR

Choose the best answer to complete the sentences. (2 điểm) (0,2 đ/ 1 câu đúng)

1. B 2. C 3. A 4. C 5. D 6. D 7. B 8.C 9. D 10. B

C. READING COMPREHENSION

I. Read the following passage and answer the questions. (1 điểm)

0,2 đ/ 1 câu đúng

1. D 2. B 3. D 4. A 5. B

II. Read the passage carefully and choose the best answer. (1 điểm)

0,2 đ/ 1 câu đúng

1. D 2. C 3. A 4. B 5. C

D. WRITING – DÀNH CHO TỪNG ĐỐI TƯỢNG HỌC SINH

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 7 NĂM – CHƯƠNG TRÌNH SGK CŨ

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first. (1 điểm) (0,2 đ/ 1 câu đúng)

1. They enjoy traveling to Nha Trang on their vacation.

2. You ought not to watch TV too late.

3. Nam is going to visit his grandparents tonight.

4. How much do these sweaters cost?

5. Lan Anh is a hard learner.

II. Write a short paragraph (60-80 words) about your last summer holiday. (1 điểm)

-The content of the passage: clear, logical, copious: 0,5pt

– No mistake of spelling, grammar and word usage: 0,5pt

PHẦN DÀNH CHO HỌC SINH HỌC TIẾNG ANH HỆ 10 NĂM – CHƯƠNG TRÌNH THÍ ĐIỂM

I. Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first. (0,2 đ/ 1 câu đúng)

1. Less electricity will be used in the fiture.

2. It’s about 130 km from Ho Chi Minh City to Vung Tau.

3. Nam is going to visit his grandparents tonight.

4. Ann is interested in wearing colorful clothes.

5. Because Mr Hai was sick, he didn’t go to work yesterday.

II. Write a short paragraph (60-80 words) about how to save energy at home.

-The content of the passage: clear, logical, copious: 0,5pt

– No mistake of spelling, grammar and word usage: 0,5pt

III. Đề thi tiếng Anh học kì 2 lớp 7 có đáp án – Đề số 3

I. Find the word with the different underlined sound.

1. A. washed B. needed C. danced D. matched

2. A. obey B. key C. grey D. survey

3. A. ways B. days C. says D. stays

II. Find the word which has a different stress pattern from the others. (0,5 marks)

4. A. common B. happy C. complete D. joyful

5. A. dangerous B. expensive C. enormous D. convenient

III. Choose the correct option A,B,C,D to complete the sentences.

6. The film was so boring . . . . . , Jack saw it from beginning to end.

A. Therefore B. However C. Although D. Despite

7. I . . . . . go on foot when I was in primary school.

A. have to B. used to C. can D. may

8. Does your bike ever . . . . . down on the way to school?

A. break B. take C. do D. turn

9. The boys. . . . . home for lunch because they are planning to visit the hydro-power station.

A. have not come B. do not come C. will not be coming D. is not coming

10. Will you . . . . . a taxi or a train?

A. drive B. fly C. walk D. take

11. . . . . the film is a bit frighting, I really enjoyed it.

A. However B. Nevertheless C. Although D. Despite

12. We will go on holiday with some friends of . . . . .

A. our B. ours C. us D. we

13. Don’t read in bed, . . . . . you’ll harm your eyes.

A. or B. and C. but D. so

14. I . . . . . playing board games interesting because I can play them with my friends.

A. think B. find C. say D. tell

15. Before moving to Hanoi, my parents . . . . . in Hai Phong.

A. have lived B. lived C. live D. have been living

16. My friend has decided to use . . . . . electricity by using more solar energy instead.

A. more B. less C. much D. fewer

17. Have you got . . . . . butter in your fridge?

A. any B. a lot C. an D. a

18. A new university . . . . . in my town in the near future.

A. is built B. will be built C. was built D. has been

19. . . . . . ! Can you tell me the way to the food shop?

A. Thank you B. All right C. Listen D. Excuse me

20.The city will have to find a solution to reduce traffic jam, . . . . . ?

A. does it B. won’t it C. will it D. doesn’t it

IV. Read the passage and choose the correct answer.

Easter is an important Christian festival and holiday. It is (21) . . . . . to celebrate the resurrection of Jesus Christ.People celebrate Easter (22) . . . . . the world.

In the UK, Easter is a public holiday. People (23) . . . . . Easter chocolate eggs to their friends and family. In the US, Easter is a (24) . . . . . holiday. People can go to church and have a special family meal. In Russia, Easter is one of the (25) . . . . important holidays. People celebrate it (26) . . . . . an Easter breakfast or meal.

21. A. made B. held C. given D. opened

22. A. through B. in C. all D. around

23. A. eat B. have C. give D. receive

24. A. nation B. local C. native D. national

25. A. more B. best C. most D. better

26. A. with B. by C. for D. in

V. Rewrite the sentences so that it stays the same meaning.

27.The distance from Ho Chi Minh city to Phu Quoc Island is about 300km.

It is …………………………………………………………

28. Road users should obey traffic rules strictly.

Traffic rules …………………………………………………

29. Be careful or you’ll hurt yourself.

If you are ………………………………………………….

VI. Rearrange the words to make meaningful sentences.

30. this time tomorrow/ English/ They/ will/ be learning.

31. doesn’t like/ ice-skating/ because/ my brother/ dangerous/ he/ it is/ thinks.

32. people/ until/ flying cars/ use/ won’t/ year 2050.

VII. Listening(2 marks)

1. Listen to the recording and circle the appropriate answer.

33. Chu Van An was born in…………….

A. Thanh Xuan district B. Thanh Ba district C. Thanh Tri district

34. He passed the ………

A. dotoral examination B. royal examination C. regional examination

35. He began his career as a ……………

A. worker B. teacher C. doctor

36. He died in ………

A. 1370 B. 1373 C. 1337

2. Listen to the passage again and write short answers to the questions below.

37. When was Chu Van An born? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

38. What was he like? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

39. What did he do later in his life? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

40. How old was he when he died? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

⇔ Xem thêm bộ đề kiểm tra Tiếng Anh lớp 7 kì 2: Bộ đề thi học kì 2 lớp 7 môn Tiếng Anh năm học 2018 – 2019 NEW

Đáp án

A. Bài I; II;III IV gồm 26 câu trắc nghiệm tương đương 6,5 điểm.Học sinh chọn đúng mỗi câu được 0,25 điểm.

Câu 1B

Câu 6B

Câu 11C

Câu 16B

Câu 21B

Câu 26A

Câu 2B

Câu 7B

Câu 12B

Câu 17A

Câu 22D

Câu 3C

Câu 8A

Câu 13A

Câu 18B

Câu 23C

Câu 4C

Câu 9C

Câu 14B

Câu 19D

Câu 24D

Câu 5A

Câu 10D

Câu 15B

Câu 20B

Câu 25C

B. Bài V gồm 3 câu, tương đương 0,75 điểm. Học sinh viết lại đúng mỗi câu được 0,25 điểm.

1. It is 300 km from Ho Chi Minh city to Phu Quoc Island.

2. Traffic rules should be obeyed strictly by road users.

3. If you are not careful, you’ll hurt yourself.

C. Bài VI gồm 3 câu, tương đương 0,75 điểm. Học sinh sắp xếp lại đúng mỗi câu được 0,25 điểm.

1. They will be learning English this time tomorrow.

2. My brother doesn’t like ice-skating because he thinks it is dangerous

3. People won’t use flying cars until year 2050.

D. Bài VII gồm 2 bài nghe tương đương 2 điểm.

* Bài 1 tương đương 1,0 điểm. Học sinh nghe và chọn đúng mỗi câu được 0,25 điểm.

33. C 34.B 35.B 36.A

* Bài 2 tương đương 1,0 điểm. Học sinh trả lời đúng mỗi từ được 0,25 điểm

37. In 1292

38. He was an honest man.

39. He continued his teaching career and wrote books

40. 78

⇔ Tham gia luyện thi trực tuyến môn Tiếng Anh 7 tại đây: Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 7 Thí điểm Phòng GD-ĐT Thái Thụy, Thái Bình

Trên đây là toàn bộ nội dung của Đề thi học kỳ 2 môn Tiếng Anh lớp 7 Thí điểm Phòng GD-ĐT Thái Thụy, Thái Bình có đáp án. Mời bạn đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập Tiếng Anh lớp 7 cả năm khác như: Giải bài tập Tiếng Anh 7 trọn bộ, Đề thi học kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, Giải SBT Tiếng Anh 7, Bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 7 trực tuyến, …. được cập nhật liên tục trên Tìm Đáp Án.

Leave a comment